Utbildning

Behovet av utbildning beror på vilken bakgrund och vilka erfarenheter ni själva har. Därför är all utbildning skräddarsydd efter era behov och önskemål. Målet med utbildningen är att du ska tjäna in kostnaden direkt antingen genom att jobba snabbare, smartare eller få ut mer av det du redan gör.

1. Agenda

All utbildning är normalt en hel dag. Halv dag om vi kan samordna resekostnader med andra företag. I god tid gör vi tillsammans upp ett förslag på dagordning. Använd gärna våra färdiga utbildningspaket för att plocka de delar som passar er.

Läs mer om Utbildningspaket...

2. Genomförande

Utbildningen sker alltid på plats hos er. Vid uppstart är det oftast bäst att varva teori med praktik. I övriga fall är det normalt teori blandat med diskussioner. Teori på whiteboard varvat med konkreta exempel via projektor från er egen verklighet.

3. Priser

Alla priser SEK. Moms tillkommer. Obegränsat antal deltagare. I utbildningspaketet ingår handledare och resekostnader:

Heldag / Halvdag 7.900:–
Ovanför Gävle tillkommer 1.500:–
Ovanför Härnösand eller till Gotland tillkommer 3.000:–


4. Vem utbildar?

Det är alltid Mats "ADJob" Olsson på ADJob Nordic AB som håller i utbilningen. Han har lång erfarenhet från egen verksamhet samt möten med hundratals byråer under årens lopp. I botten har han kameral utbildning (bokföring) kompletterat med marknadsföring och LHS. Tidigare verksam inom industrifoto, screentryckeri och reklambyrå.

Utbildning på distans

Som ett alternativ till utbildning på plats, kan ni boka kortare genomgång per telefon. Kortare utbildning (1-2 timmar) ingår i den fria supporten som är kopplad till aktuell version.

I samtliga fall behandlas alla uppgifter från ert företag med full sekretess.