Extra Företag

Extra Företag

Varför licenser för Extra Företag?

Inte sällan finns det dotter-, syster- eller moderbolag med liten eller ingen verksamhet. Dessa bolag måste trots detta skötas på något sätt. Eftersom du behöver support även för dessa "extra företag" – även om den kan vara försumbar – har vi skapat en produkt som heter Extra Företag. Du betalar till att börja med bara en symbolisk summa för att täcka grundläggande support – 10% av grundlicensen.

Vad händer om dessa Extra Företag växer?

Ett moderbolag utan egentlig verksamhet växer normalt aldrig över 10 MB. Men om något av dessa Extra Företag skulle börja växa, ökar behovet av support. Måttet på hur mycket dessa företag växer är datafilens storlek. Och då vill vi också ha betalt för att ge support. Upp till 10 MB betalar du bara 10% av grundlicensen om du väljer köp. Annars är det som en extra användare 24:-/per månad. Växer databasen över 10 MB är det inte längre ett Extra Företag, utan du betalar full licenskostnad.

Här beställer du Extra Företag

Fyll i nedanstående formulär. Vi behöver organisationsnumret både för det företag som har grundlicensen och det extra företaget. Fakturan skickas till det företag som innehar grundlicensen.

Eco
190
Engångskostnad
24
Månadskostnad
Lite
490
Engångskostnad
24
Månadskostnad
Classic
990
Engångskostnad
24
Månadskostnad
Total
1490
Engångskostnad
24
Månadskostnad


Jag beställer Extra Företag

CAPTCHA
Test för att visa att du är mänsklig och inte en robot...
2 + 0 =
Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.