ADJob 5 - Molnversionen!

Jag tänker inte på att jag sitter i molnet. Känns som vanligt. – Jan Angwald

ADJob 5 är en molnlösning. Vilket innebär att det blir enklare, snabbare, tryggare och mer prisvärt. Det innebär också att vi har bytt prismodell från köp till hyra med ungefär samma priser som tidigare.

Snabbare!

ADJob 5 har nu två motorer - en på servern och en på din dator. Det innebär att det går att jobba snabbare från olika kontor, när du reser utomlands, hemifrån, från hotell och tillfälliga arbetsplatser. Tidigare versioner har ibland varit plågsamt långsamma via VPN. Nu kan du jobba med ADJob på din bärbara endast uppkopplad via telefonen om det är bra täckning.

Enklare!

Inget krångel med ODB, enklare användarlicenser, inga krångliga inställningar. Ange bara Licensnyckel och för över din gamla datafil eller anslut till en förberedd databas och du är igång! Du har bara en enda kontakt hela vägen.

Tryggare!

Automatisk säkerhetskopiering en gång per dygn. Uppkoppling via SSL (Secure Sockets Layer). Blir du avbruten skadas inte dina uppgifter utan servern jobbar vidare med den uppgift den fick av dig. Motorn på servern är en av de få militärklassade verktygen och används av bland andra NASA, Skype, Cisco och Blocket.

Prisvärdare!

Du slipper egen server, konsultarvode för allt som rör ADJob-server samt kostnader för säkerhetskopiering av dina uppgifter. Detta ingår utan extra kostnad i ADJob 5

I ADJob 5 har vi fokuserat på det som rör navigering, mobilitet, digitalisering och internationalisering. Nu tar vi många steg samtidigt i denna riktning. Utan att ge avkall på enkelheten.

Navigering

ADJob behåller de sätt att navigera som fungerat bra och förbättrar andra. Ett enda fönster, "Non-Stop" och "backa" är några av de grundläggande förbättringarna i navigeringen.

Läs mer om Navigering i ADJob 5...

Mobilitet

Först och främst är ADJob 5 molnbaserat, vilket innebär att du kan ansluta i praktiken var som helst där du har tillgång till bredband. Hemifrån, från filialer eller på resande fot.

Digitalisering

I ADJob 5 inför vi pdfmejl och attest via eAttest. Båda är sätt att minska pappersflödet och digitalisera det dagliga arbetet ytterligare. Tillsammans med eFaktura som fanns tidigare, minskar vi miljöpåverkan och förenklar.

Internationalisering

ADJob 5 kommer från start att finnas på svenska och engelska. När ni valt ett "koncernspråk" kan ADJob hantera individuellt olika språk. Vilket innebär att engelsktalande medarbetare kan parallellt ha ADJob på engelska samtidigt som grannen ser ADJob på svenska. Dessutom har vi förberett för att enkelt lägga till fler språk allt eftersom efterfrågan finns. Du kan skriva offerter och fakturor i valfri valuta. ADJob hanterar alla valutor samtidigt som bokföringen sker i SEK.

Läs mer om Språk...